نورنیوز https://nournews.ir/n/183707
کد خبر: 183707
10 مرداد 1403

هشدار دادستانی به برهم‌زنندگان امنیت روانی جامعه


در پی شهادت اسماعیل هنیه و یکی از محافظانش در جریان یک عملیات تروریستی در تهران، دادستانی کل کشور در اطلاعیه‌ای از فعالان رسانه‌ای و مجازی کشور خواست از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: دادستانی کل کشور به برهم‌زنندگان امنیت روانی جامعه در پی انجام عملیات تروریستی در تهران و شهادت اسماعیل هنیه هشدار داد.

براساس این اطلاعیه به دستگاه‌های ذیربط دستور داده شده است ضمن رصد فضای مجازی، رسانه‌ها و یا افرادی که اقدام به شایعه‌پراکنی یا برهم زدن امنیت روانی جامعه می‌کنند به دستگاه قضایی معرفی شوند.

در اطلاعیه دادستانی کل کشور تاکید شده است، افرادی که با اظهارات غیرمسئولانه با انتشار محتوای خلاف واقع، نشر اکاذیب و توهین اقدام به بر هم زدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون اقدام خواهد شد.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: فلسطین / حماس / حمله تروریستی / شهادت هنیه / اسماعیل هنبه / تهرن