نورنیوز https://nournews.ir/n/183616
کد خبر: 183616
9 مرداد 1403
دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان؛

پزشکیان: از ظرفیت‌های موجود برای تامین منافع متقابل بهره ببریم


رئیس جمهور در دیدار همتای تاجیک خود گفت: دیدار و تعامل با شما برای ما متفاوت و گفتگو با زبان مشترک بسیار شیرین و دوست‌داشتنی است و باید از این بستر و ظرفیت‌های متنوع موجود برای تامین منافع متقابل بهره بگیریم.

نورنیوز-گروه سیاسی:  مسعود پزشکیان صبح امروز سه‌شنبه در دیدار آقای «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان که به منظور شرکت در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به ایران سفر کرده است، با تشکر از سفر وی به تهران، این حضور را نشانه‌ای از عمق دوستی، صمیمیت و نزدیکی‌های دو ملت دانست. 

او با بیان اینکه باید تلاش کنیم مرزهای سیاسی را کمرنگ و همکاری‌ها و مناسبات را پررنگ کنیم، تصریح کرد: تاجیکستان کشور هم‌زبان ماست و  امیدوارم با تکیه بر این وجه اشتراک بتوانیم همکاری‌های متقابل را در عرصه‌های مختلف گسترش دهیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید تلاش کنیم مرزهای سیاسی را کمرنگ و همکاری‌ها و مناسبات را پررنگ کنیم، افزود: دیدار و تعامل با شما برای ما متفاوت و گفتگو با زبان مشترک بسیار شیرین و دوست‌داشتنی است و باید از این بستر و ظرفیت‌های متنوع موجود برای تامین منافع متقابل بهره بگیریم.

«امامعلی رحمان» نیز در این دیدار ایران را شریک و دوستی بسیار مهم برای ایران توصیف کرد و اظهار داشت: ایران و تاجیکستان میراث‌دار مشترک تمدن و فرهنگی باستانی و درخشان هستند که نوروز فقط یکی از جلوه‌های زیبای آن است.

رئیس جمهور تاجیکستان با بیان اینکه ایران با وجود تحریم‌های گسترده پیشرفت‌های چشمگیری داشته است، گفت: پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران برای ما نیز مایه افتخار است و علاقمندیم در زمینه تبادل تجربیات و توانمندی‌های دو کشور با هم همکاری داشته باشیم. همچنین ایران و تاجیکستان چالش‌ها و مسائل مشترکی به خصوص در مورد وضعیت افغانستان به عنوان یکی دیگر از اعضای حوزه تمدنی کشورهای فارسی‌زبان دارند که باید با همکاری یکدیگر به برقراری ثبات و امنیت کامل در این کشور کمک کنند.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رئیس جمهور / مسعود پزشکیان / مراسم تحلیف / رئیس جمهور تاجیکستان / دوستی / زبان مشترک / تمدن باستانی ایران و تاجیکستان