نورنیوز https://nournews.ir/n/182825
کد خبر: 182825
2 مرداد 1403

پاسخ رئیس‌جمهور منتخب به پیام تبریک دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین


مسعود پزشکیان در پاسخ به پیام تبریک زیاد النخاله نوشت: مردم و دولت ایران با پیروی از رهنمودهای امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همدرد با ملت فلسطین هستند و از آرمان آن‌ها برای آزادی قدس شریف، نابودی رژیم صهیونیستی و برخورداری از حقوق اساسی و ذاتی خود حمایت می‌کنند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: مسعود پزشکیان در پاسخ به نامه زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نوشت:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

جناب آقای زیاد النخاله
دبیرکل محترم جنبش جهاد اسلامی فلسطین

«با سلام؛
از دریافت پیام ارزشمند جنابعالی تشکر می‌کنم.
مردم مظلوم غزه، که امروزه بیش از هر زمان در معرض تهاجم وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی قرار گرفته و به مدد الهی توانسته‌اند مقاومت بی‌نظیری از خود نشان دهند، در افکار عمومی جهانی پرچم‌دار ایستادگی در برابر دشمنان و صبر در زمان بلایا و سختی‌ها شناخته می‌شوند.

مردم و دولت ایران با پیروی از رهنمودهای امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همدرد با ملت فلسطین هستند و از آرمان آن‌ها برای آزادی قدس شریف، نابودی رژیم صهیونیستی و برخورداری از حقوق اساسی و ذاتی خود حمایت می‌کنند.

اطمینان دارم که مجاهدت مردم فلسطین در نهایت به اهداف خود خواهد رسید.

از خداوند متعال سرافرازی جنابعالی و دیگر مبارزان جهاد اسلامی را خواستارم.»

مسعود پزشکیان
رئیس جمهور منتخب


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / فلسطین / مسعود پزشکیان / مقاومت اسلامی / رئیس جمهور منتخب / زیاد النخاله / جنبش مقاومت / دبیرکل جنبش جهاد اسلامی