نورنیوز https://nournews.ir/n/182374
کد خبر: 182374
30 تیر 1403

ایران در صدر جدول پاداش طلای المپیک


23 کشور رسما مبلغ پاداش‌های خود برای مدال طلای المپیک پاریس را اعلام کرده‌اند که میزان جوایز ایران بالاتر از این 23 کشور است.

نورنیوز ـ گروه ورزش: بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس از جمعه به طور رسمی در پاریس شروع می شود و برترین ورزشکاران جهان در رشته های مختلف برابر هم قرار می گیرند. اهمیت کسب مدال و افتخار در این رقابت‌ها سبب شده است تا دولت ها و کشورهای مختلف پاداش هایی را برای ورزشکارانشان تعیین کنند.

USA TODAY اقدام به بررسی پاداش‌ کشورها کرده است. دو کشور چین تایپه و سنگاپور که در دوره قبلی در المپیک توکیو بیشترین پاداش را به ورزشکارانشان دادند، اطلاعی درباره پاداش‌های المپیک پاریس نداشتند. سنگاپور اعلام کرد که اگر ورزشکارش در توکیو مدال طلا بگیرد، یک میلیون دلار می‌پردازد. چین‌تایپه نیز اعلام کرد که به دارندگان مدال طلا ۷۱۶ هزار دلار پاداش می‌دهد.

شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد عربستان نیز ۱ میلیون دلار به دارنده مدال نقره این کشور در توکیو داد و هنوز اعلام نشده است برای پاریس چه پاداشی خواهند داد.

با توجه به اینکه این کشورها پاداش‌شان را برای المپیک پاریس اعلام نکردند، در جدول زیر لحاظ نشدند.

در ایران وزارت ورزش ۸ میلیارد و کمیته المپیک هم ۱۰ میلیارد برای مدال طلا پاداش می‌دهند که مجموعا برندگان مدال طلا ۱۸ میلیارد تومان (حدود ۳۰۰ هزار دلار) پاداش می‌گیرند که این رقم بالاتر از مبلغ جوایز تمام کشورهای جدول فوق است.

جدول
 


منبع: نورنیوز
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: المپیک / المپیک پاریس / مدال طلا / ورزشکاران ایرانی / پاداش ورزشکاران المپیک / جوایز ایران