نورنیوز https://nournews.ir/n/181698
کد خبر: 181698
24 تیر 1403

فداکاری دو مهندس خوزستانی برای جلوگیری از یک فاجعه+ فیلم


در پی خاموش شدن کندانسور توربین ‎نیروگاه رامین اهواز و قطع سراسری برق با تلاش دو تن از مهندسان این نیروگاه جریان برق اهواز قبل از هر حادثه ای وصل شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: ساعت ۹ صبح، کندانسور توربین ‎نیروگاه رامین اهواز نشتی پیدا کرد و نتیجه آن خارج شدن نیروگاه از مدار و خاموشی بخش عظیمی از خوزستان از جمله اهواز در گرم‌ترین روزهای سال بود.
مطابق پروتکل، باید ابتدا فعالیت نیروگاه ۲ روز متوقف می شد و سپس کار تعمیر آغاز می‌شد، اما متخصصان، تصمیم گرفتند در حالت آماده به کار نیروگاه، عملیات تعمیرات را انجام دهند.

 

دمای محیط توربین نزدیک به ۷۰ درجه و رطوبت بالای ۹۰ درصد است به عبارت دیگر نیروها باید در یک دریای آب جوش عملیات می‌کردند.

۱۸ ساعت عملیات پیچیده مهندسی بدون وقفه ادامه یافت و فردای آن روز تعمیرات با موفقیت به انتها رسید و نیروگاه بدون ثانیه‌ای توقف به تامین برق پرداخت و خطر خاموشی گسترده هم از کشور رخت بر بست.

 

رضا خسروی و محمد امیری از مهندسان مکانیک و کارشناسان توربین تنها ۲ تن از ده‌ها متخصصی بودند که برای روشنایی مردم به طبقه آخر جهنم رفتند و برگشتند.

بار دیگر باید گفت که خوزستان همچنان فدایی ایران تربیت می‌کند.

نیروگاه
 


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: برق / قطع برق / اهواز / نیروگاه / رضا خسروی / محمد امیری / نیروگاه رامین