نورنیوز https://nournews.ir/n/181522
کد خبر: 181522
22 تیر 1403

چین، آمریکا را تحریم کرد


وزارت خارجه چین 6 شرکت آمریکایی به دلیل همکاری تسلیحاتی با تایوان را تحریم کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  وزارت خارجه چین اعلام کرد این کشور تحریم‌هایی را علیه ۶ شرکت در صنایع نظامی آمریکا وضع کرده است، تحریم‌هایی که به دلیل فروش تسلیحات از سوی این شرکت‌ها به تایوان وضع شده‌اند.

تلویزیون دولتی چین به نام «سی‌سی‌تی‌وی» به نقل از وزارت خارجه این کشور اعلام کرد در پی اعلام فروش دوباره تسلیحات آمریکایی به تایوان، پکن تصمیم گرفته اقدامات متقابلی را علیه تعدادی از شرکت‌های فعال در صنعت نظامی آمریکا و مدیران ارشد آنان انجام دهد.

تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از قلمرو خود دانسته و حمله نظامی را یکی از گزینه‌های پس گرفتن آن عنوان کرده است. در مقابل، ایالات متحده به عنوان تامین‌کننده اصلی این جزیره خودگردان در امور تسلیحاتی، چند توافق امنیتی با تایوان امضا کرده که بر اساس آن‌ها در صورت حمله چین به تایوان، باید از این جزیره دفاع کند.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / چین / تحریم / تایوان / تحریم آمریکا / توافق امنیتی / حریم / همکاری تسلیحاتی