نورنیوز https://nournews.ir/n/181414
کد خبر: 181414
21 تیر 1403

رئیس فدراسیون فوتبال: تاج: وظیفه ما تهیه «VAR» نیست


رئیس فدراسیون فوتبال گفت: تهیه «VAR» از وظایف فدراسیون فوتبال نیست ولی به دلیل وجود تحریم فدراسیون به نیابت از آن‌ها این کار را انجام می‌دهد.

نورنیوز-گروه ورزشی: مهدی تاج در حاشیه مجمع سالانه هیات فوتبال استان اصفهان با بیان اینکه و پیش‌بینی می‌کنیم لیگ امسال با آن برگزار شود افزود:‌ ورزشگاه‌ها باید نور تا هزار و ۶۰۰ لوکس داشته باشند و باید جایگاه‌های vip و vvip ، چمن مطلوب و ورودی مجزا بانوان و آقایان فراهم شود.

به گفته تاج اصفهان جزو معدود استان‌هایی است که نمی‌توانیم بانوان را به ورزشگاه بیاوریم، چرا که مشکلاتی از لحاظ ساختار ورزشگاه دارد و باید برطرف شود.

او اظهار کرد: نمی‌توان مسابقات را بدون حضور بانوان در دراز مدت برگزار کرد. یک استان دیگر هم همین مشکل را دارد که در حال پیگیری هستیم.

رئیس فدراسیون فوتبال یادآور شد: بلیت الکترونیک و جانمایی با کد ملی از مهم‌های دیگر است تا تعداد بیشتر از بلیت به ورزشگاه نیایند. اگر تمام مولفه‌ها به درستی برگزار شوند، مسابقات لیگ در همان استان برگزار شوند، اما اگر هر کدام از این مولفه‌ها نباشد، باید در ورزشگاه دیگری برگزار شود.


منبع: نورنیوز
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال / تحریم / سپاهان / VAR / بانوان / مهدی تاج / رئیس فدراسیون فوتبال / ورزشگاه ها / باشگاه ها