نورنیوز https://nournews.ir/n/180653
کد خبر: 180653
15 تیر 1403
در تماس تلفنی با وزیر امورخارجه و تجارت مجارستان؛

باقری: تقویت ثبات در منطقه و پرهیز از گسترش تنش‌ها ضروری است


سرپرست وزارت امورخارجه با «پیتر سیارتو»، وزیر امورخارجه و تجارت مجارستان، تماس تلفنی برقرار کرد و در این تماس پیرامون روابط دوجانبه، موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه گفتگو و تبادل نظر کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:‌ علی باقری در این تماس تلفنی با تبریک آغاز ریاست دوره‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا اظهارداشت: تهدیدات اخیر علیه لبنان شرایط منطقه را در وضعیت جدیدی قرار داده و نشان داد حیات اشغالگران در ترویج بی‌ثباتی است، اما هرگونه تنش آفرینی جدید در منطقه قطعا به ضرر آتش افروزان خواهد بود.

سرپرست دستگاه دیپلماسی ایران و مجارستان همواره روابط خوبی با یکدیگر داشته‌اند و مناسبات دو کشور در سالیان اخیر مثبت و رو به جلو بوده است.

باقری با بیان این‌که تقویت ثبات در منطقه و پرهیز از گسترش تنش‌ها ضروری است، تاکید کرد: تداوم جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین و تهدیدات اخیر علیه لبنان شرایط منطقه را در وضعیت جدیدی قرار داده و نشان داد حیات اشغالگران در ترویج بی‌ثباتی است، اما هرگونه تنش آفرینی جدید در منطقه قطعا به ضرر آتش افروزان خواهد بود.

در این گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه مجارستان نیز شهادت آیت الله رئیسی و امیرعبداللهیان را مجددا به دکتر باقری و دولت و مردم ایران مجددا تسلیت گفت.

وی با تاکید بر اهمیت دیپلماسی در روابط دو جانبه و عرصه بین‌المللی، از تقویت مناسبات دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران استقبال و ابراز امیدواری نمود در دوران ریاست مجارستان بر اتحادیه اروپا این گفتگوها مستحکم‌تر شود.

وزیر امورخارجه مجارستان همچنین بر ضرورت تقویت تلاش‌ها با هدف اجتناب از تشدید درگیری ها در منطقه تاکید کرد.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: فلسطین / لبنان / رژیم صهیونیستی / علی باقری / منطقه / تماس تلفنی / سرپرست وزارت امورخارجه / «پیتر سیارتو»، وزیر امورخارجه و تجارت مجارستان / وزیر امورخارجه و تجارت مجارستان