نورنیوز https://nournews.ir/n/179926
کد خبر: 179926
9 تیر 1403

اتحادیه عرب: حزب الله تروریست نیست


دستیار دبیرکل اتحادیه عرب به فاصله یک روز پس از پایان سفرش به بیروت پایتخت لبنان اعلام کرد، این اتحادیه دیگر حزب‌الله لبنان را یک سازمان تروریستی نمی‌داند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به نقل خبرگزاری آناتولی، حسام زکی تصریح کرد در قطعنامه های سابق اتحادیه عرب حزب الله لبنان به عنوان تروریست معرفی شده بود و این مساله در قطعنامه‌ ها وجود داشت و بر این اساس بود که ارتباطات با آن قطع شد.

او با اشاره به دیدار خود با مقامات حزب الله لبنان افزود: کشورهای عضو اتحادیه عرب (که به نام آنها اشاره نکرد) موافقت کردند که دیگر از فرمول تروریستی قلمداد کردن حزب الله استفاده نشود، چرا که اطلاق این صفت دیگر وجود ندارد و اتحادیه عرب فهرست‌های تروریستی ندارد و تلاشی برای نام بردن از نهادها یا گروه‌ها در این راستا صورت نمی گیرد.

گفتنی است اتحادیه عرب در 11 مارس 2016، حزب‌الله را در فهرست «سازمان‌های تروریستی» قرار داد و از این حزب درخواست کرد از آنچه آن را گسترش افراط‌گرایی و فرقه‌گرایی و دخالت در امور داخلی کشورها نامید، دست بردارد.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: لبنان / حزب الله / تروریست / بیروت / اتحادیه عرب / دبیرکل اتحادیه عرب / حسام زکی / دستیار