نورنیوز https://nournews.ir/n/179780
کد خبر: 179780
8 تیر 1403

باقری: کانادا مدعی دموکراسی مانع برگزاری انتخابات ایران در کشورش شد


کانادا کشوری که خود را مدعی دموکراسی می داند، مانع برگزاری انتخابات شد بنابراین واقعیت و سرشت کشورها در چنین شرایطی روشن می شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرپرست وزارت امور خارجه در جریان بازدید از ستاد انتخابات خارج از کشور با بیان مطلب فوق گفت:‌ آنها اجازه ندادند که هزاران ایرانی در تعیین سرنوشت خود مشارکت کنند .

«علی باقری» افزود:‌ تمهیدات ایجاد شده از سوی وزارت خارجه برای مشارکت شهروندان ایرانی در خارج از کشور در چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری  مطلوب است و تاکنون روند خوبی را در برگزاری انتخابات در خارج از کشور شاهد بوده‌ایم  واین روند تا انتها ادامه خواهد داشت.

او با دعوت از ایرانیان خارج از کشور برای مشارکت در انتخابات گفت: ما در دستگاه دیپلماسی کشور تلاش می‌کنیم که نقش خود را در تکمیل این جشنواره ملی «انتخابات » به خوبی ایفا کنیم.

به گفته باقری شمارش آرا در هیچ یک از شعب اخذ رای در خارج از کشور شروع  و فرایند  هیچ صندوقی در این زمینه تمام نشده است.

باقری با بیان این که در مورد شمارش و نتایج آرا وزارت خارجه و وزارت کشور اطلاع رسانی می‌کنند، در بخشی  دیگر از صحبت های خود از تلاش دست اندرکاران ستاد انتخابات خارج از کشور تلاش و قدردانی کرد.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: انتخابات / ریاست جمهوری / کانادا / ایرانی / باقری / 8 تیر / سرپرست وزارت امور خارجه