نورنیوز https://nournews.ir/n/179731
کد خبر: 179731
8 تیر 1403

رهبر معظم انقلاب در اولین دقایق آغاز رأی‌گیری رای خود را به صندوق رای انداختند+‌فیلم


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز جمعه هشتم تیرماه 1403 در اولین دقایق آغاز رأی‌گیری، در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند و رأی خود را به صندوق 110 انداختند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از انداختن رای خود در صندوق سیار ۱۱۰، روز انتخابات را برای ایرانیان روز نشاط و شادی خواندند و با اشاره به قوام جمهوری اسلامی به واسطه حضور مردم در انتخابات، تاکید کردند: مردم عزیز ایران موضوع رأی‌دادن و حضور در این آزمون مهم سیاسی را جدی بگیرند و هیچ‌گونه تردیدی به خود راه ندهند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حضور پرشور مردم در انتخابات و کثرت رأی‌دهندگان را یک نیاز قطعی برای جمهوری اسلامی دانستند و گفتند: جمهوری اسلامی همان‌گونه که از نام آن مشخص است، حضور مردم در ذات آن لحاظ شده است، بنابراین عزت و آبروی جمهوری اسلامی در دنیا متوقف به حضور مردم است.

ایشان با تاکید براینکه هیچ وجهی برای تردید در حضور در انتخابات وجود ندارد، افزودند: حضور در انتخابات یک کار بدون زحمت و بدون وقت‌گیری چندان است اما فواید زیادی بر آن مترتب است، به‌خصوص آنکه انتخاب رئیس جمهور به معنای تعیین آینده کشور برای چند سال است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور مردم در انتخابات را برای اثبات صحت و صداقت نظام جمهوری اسلامی، اقدامی لازم و واجب خواندند و اظهار امیدواری کردند: خداوند متعال بهترین و مفیدترین گزینش را برای کشور مقدر کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان گفتند: امیدوارم به لطف خداوند، سال‌های آینده سال‌های خوبی برای ایران باشد و مردم از گزینش خود راضی باشند.

رهبری
 


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: انتخابات / ریاست جمهوری / رهبر معظم / 8 تیر