نورنیوز https://nournews.ir/n/179475
کد خبر: 179475
5 تیر 1403

مصرف برق همچنان در کانال ۷۲ هزار مگاوات


شرکت مدیریت شبکه برق ایران تازه‌ترین آمار مصرف برق را منتشر کرد که بر این اساس روز گذشته 4 تیرماه در ساعت 14 و 13 دقیقه عدد مصرف برق مانند دو روز گذشته به 72 هزار و 742 مگاوات رسید.

نورنیوز-گروه اقتصادی: این در حالی است که در زمان مشابه سال گذشته عدد مصرف ۶۵ هزار و ۳۷ مگاوات بوده که رشد ۷ هزار و ۷۰۵ مگاوات یافته است.

اعمال برنامه‌های مدیریت مصرف در بخش صنعت سبب شده این بخش روز گذشته چهارهزار و ۵۴۹ مگاوات مصرف داشته باشد.

شب گذشته هم گرچه عدد مصرف نسبت به ساعت روز کاهشی بود؛ اما نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش مصرف را نشان می‌داد.

گفتنی است شهروندان می‌توانند با مراجعه به برنامه کاربردی باانرژی از طریق مراجعه به سایت www.ba-energy.ir و یا از طریق #۱۵۲۱* و یا تماس با شماره ۰۹۱۲۹۹۹۷۵ به پویش باانرژی دسترسی داشته باشند.

جوایز پویش باانرژی شامل ۳۰۰ خودرو و میلیاردها تومان کمک‌هزینه خرید لوازم برقی و لوازم دیجیتال و بسته‌های اینترنت است که نخستین قرعه‌کشی آن امروز عید سعید غدیر انجام می‌شود.


منبع: نورنیوز
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: برق / انرژی / افزایش / صنعت / مصرف / قرعه کشی / جایزه / مگاوات / پویش باانرژی / خانگی / مدیریت شبکه برق ایران