نورنیوز https://nournews.ir/n/179387
کد خبر: 179387
4 تیر 1403
در یکسال گذشته صورت گرفت

بازداشت ۱۲ هزار توزیع کننده مواد مخدر در پایتخت


فرمانده انتظامی تهران بزرگ از بازداشت بیش از 12 هزار نفر حامل یا توزیع کنندگان مواد مخدر در یکسال گذشته در تهران خبر داد و گفت: تمامی دستگیر شدگان تحویل مراجع قضایی شده‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار عباسعلی محمدیان در حاشیه مراسم امحای ۱۶ تن مواد مخدر که به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود:در ۱۴ ماه گذشته در تهران بیش از ۱۶ تُن مواد مخدر کشف و امروز امحا شد.

وی در ادامه افزود: مجموع کشفیات پلیس حدود ۳۰ تُن مواد مخدر است که ۲۵ تُن در سال ۱۴۰۲ و پنج هزار و ۶۰۰ کیلوگرم در ۸۰ روزه اول سال جاری، توسط پلیس به انجام رسیده است.

وی یکی از نمادهای مواد مخدر را وجود معتادین متجاهر در معابر عنوان کرد و گفت: همکارانم همچنان در حال جمع آوری و

رییس پلیس تهران بزرگ درباره حضور معتادین متجاهر در کوچه و خیابان برخی محلات از جمله جنوب شهر تهران نیز گفت: با همکاری سایر دستگاه‌ها هم اینک بیش از ۱۲ هزار نفر از این معتادین متجاهر کوچه و خیابان دستگیر و به مراکز نگهداری منتقل شده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر کشف محموله‌های مواد مخدر صنعتی نیز اعلام کرد: اخیرا محموله ۱۲۰۰ کیلوگرمی شیشه و ۳۵۰ کیلو گرمی هروئین با تلاش پلیس پایتخت کشف و منهدم شد.


منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: پایتخت / بازداشت / مواد مخدر / تهران بزرگ / مبارزه با مواد مخدر / روز جهانی / رئیس پلیس / محمدیان