نورنیوز https://nournews.ir/n/179140
کد خبر: 179140
2 تیر 1403

تولید روزانه ۳۰ هزار سند در سامانه الکترونیک مالکیت


سند الکترونیک مالکیت از سوی معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رونمایی شد که این سامانه به طور متوسط روزانه 30 هزار سند تولید می‌کند و در مخزن اسناد الکترونیکی ثبتی قرار می گیرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور  گفت: سامانه ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاریو  سامانه ثبت الکترونیک اسناد رسمیدر آینده نزدیک افتتاح خواهد شد .

سید ستار هاشمی اضافه کرد: سامانه مالکیت معنوی، سامانه اجرای اسناد رسمی و مدیریت اسناد عادی به مخزن اسناد الکترونیک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور متصل خواهد شد.

به گفته وی از اردیبهشت امسال تاکنون یک میلیون ۵۰۰ هزار سند در مخزن اسناد الکترونیک کشور ثبت شده است.

سید ستار هاشمی افزود: در سازمان ثبت، طرح تحول دیجیتال را در سال ۱۴۰۱ طرح ریزی و در بازه یکساله عملا خروجی‌های طرح تحول دیجیتال را در دهه فجر سال گذشته رونمایی کردیم.

وی با بیان اینکه یکی از خدماتی که بعنوان خدمات پایه در طراحی ما آمده بحث طراحی و توسعه سامانه صدور اسناد الکترونیک است، اظهار کرد: ما در سازمان ثبت، حدود ۲۰ سامانه تخصصی و ۱۵ سامانه عمومی داریم.

هاشمی با اشاره به اینکه درصددیم سال آینده بحث ثبت هوشمند را داشته باشیم، گفت: هرگونه خدماتی که ما در سازمان ثبت به مردم و کسب و کار‌ها و دولت ارایه می‌دهیم، از طریق این سکو است.

وی با اشاره به فعالیت سامانه کاتب اظهار کرد: این سکوی الکترونیکی، همه خدمات یکپارچه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در عمل ارتباط با ذینفعان بیرونی با این سازمان را برقرار می‌کند.

هاشمی ادامه داد: اکنون برخی سامانه‌ها شناسایی و در حال بازطراحی است؛ سامانه‌هایی که در حال صدور سند و به صورت روزانه با مخزن اسناد الکترونیک در ارتباط هستند.

معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به فعالیت روزانه سامانه حدنگاری افزود: 


منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: الکترونیک / سند / سازمان ثبت اسناد و املاک کشور / هاشمی / مالکیت / ثبت الکترونیکی / مالکیت خطوط تلفن همراه / تولید سند