نورنیوز https://nournews.ir/n/178259
کد خبر: 178259
26 خرداد 1403

خشکیدگی ۴۶ درصد جنگل‌های زاگرس


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان از خشکیدگی یا زوال 46 درصد جنگل‌های زاگرس خبر داد و گفت: در لرستان، 563 هزار و 798 هکتار درختان خشک شده اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حسین میرزایی با بیان اینکه یک میلیون و ۲۱۷  هزار و ۳۱۴ هکتار جنگل در لرستان وجود دارد، افزود:‌ آفات و بیماری‌ها، پدیده ریزگرد و اقلیم جزو دلایل ثانویه برای ایجاد زوال بلوط هستند اما یکی از دلایل اصلی این بیماری خشکسالی اعلام شده است.

وی با اشاره به اینکه زوال بلوط در مناطق جنوبی استان و شهرستان‌های خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و معمولان وجود دارد که این مناطق بلوط‌خیز هستند،  اضافه کرد: برای جلوگیری از پیشرفت آفت تمرکزمان روی احداث چاله‌های فنسی بوده تا بتوانیم کنترل آفات و بیماری‌ها را داشته باشیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان یادآورشد: ۶۵۴ هزار و ۵۹۱ هکتار از اراضی جنگلی زاگرس در لرستان سالم هستند.


منبع: ایسنا
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: لرستان / زاگرس / بلوط / جنگل زاگرس / خشکیدگی / درختان خشک