نورنیوز https://nournews.ir/n/178172
کد خبر: 178172
25 خرداد 1403
با تائید کنفدراسیون فوتبال آسیا:

مجوز حرفه‌ای پرسپولیس و استقلال صادر شد


کنفدراسیون فوتبال آسیا مجوز حرفه‌ای دو تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال را صادر کرد بنابراین این دو باشگاه مانعی برای حضور در سطح اول این رقابت‌ها یعنی لیگ نخبگان آسیا نخواهند داشت.

نورنیوز-گروه ورزشی: مجوز حرفه‌ای دو تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال صادر شد و دو تیم می‌توانند در لیگ نخبگان آسیا شرکت کنند.

 کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) به‌صورت رسمی اسامی باشگاه‌هایی را که مجوز حرفه‌ای‌شان برای حضور در رقابت‌های مختلف باشگاهی آسیا در فصل 25-2024 صادر شده است، منتشر کرد که بر این اساس نام دو باشگاه بزرگ ایران یعنی پرسپولیس و استقلال نیز در این بین دیده می‌شود و این دو باشگاه مانعی برای حضور در سطح اول این رقابت‌ها یعنی لیگ نخبگان آسیا نخواهند داشت.

همچنین مجوز حرفه‌ای باشگاه‌های آلومینیوم اراک، فولاد خوزستان، سپاهان اصفهان، گل‌گهر سیرجان و تراکتور تبریز صادر شده است و در صورت راهیابی به رقابت‌های آسیایی مشکلی برای حضور در این مسابقات ندارند.

پرسپولیس+و+استقلال

 


منبع: نورنیوز
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: پرسپولیس / استقلال / کنفدراسیون فوتبال آسیا