نورنیوز https://nournews.ir/n/178165
کد خبر: 178165
25 خرداد 1403

قیمت دام عید قربان از ۲۶۰ هزار تومان شروع می‌شود


مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه دام قیمت مصوب ندارد و با عرضه و تقاضا تعیین می شود، گفت:نوع دام، کیفیت دام و وزن گوشت آن تعیین کننده قیمت است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: قیمت دام در هر استان بسته نوع و کیفیت دام متفاوت و از ۲۶۰ هزار تومان به بالا است. همچنین قیمت دام در تهران نیز برای عید قربان توسط سازمان میادین و سازمان تعاون روستایی در روزهای آینده اعلام می شود.

مسعود امراللهی با بیان اینکه دام قیمت مصوب ندارد و با عرضه و تقاضا تعیین می شود، اظهار کرد: براساس گزارش های سراسر کشور قیمت دام متفاوت و از بازه کیلویی ۲۶۰ هزار تومان تا بالاتر است.

وی افزود: نوع دام، کیفیت دام و وزن گوشت آن تعیین کننده قیمت است.

مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی تصریح کرد: برای رفاه حال مردم و برای اینکه بحث گران‌فروشی کاذب ایجاد نشود بازرسان خود را در مراکز عرضه مستقر کردیم.

وی با بیان اینکه استان‌ها می‌توانند قیمت خود را اعلام کنند و قیمت مصوب کشوری نداریم، گفت: در شهر تهران قیمت ها متفاوت است و سازمان میادین و سازمان تعاون روستایی قیمت ها را در روزهای آینده اعلام می‌کنند.

امراللهی در پایان گفت: هدف ما این است مصرف کنندگان در روزهای آتی دام با کیفیت و ارزان‌تر تهیه کنند. هیچ مشکلی در دام سبک و سنگین نداریم و موجودی خوبی در دام سنگین داریم.


منبع: نورنیوز
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: عید / عید قربان / گوشت قرمز / دام / دام زنده / قیمت گوشت قرمز