نورنیوز https://nournews.ir/n/178068
کد خبر: 178068
24 خرداد 1403

با افزایش دما؛ مصرف برق در یک هفته ۸ درصد افزایش یافت


معاون راهبری شبکه برق کشور در خصوص مصرف برق کشور گفت: با توجه به افزایش دما از ابتدای هفته قبل مصرف برق با 8 درصد افزایش نسبت به سال گذشته از مرز 70 هزار مگاوات عبور کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محسنی افزود: پیش‌بینی‌ها حاکی از افزایش دما از شنبه تا چهارشنبه هفته آینده و افزایش مصرف برق در کشور است.

معاون راهبری شبکه برق کشور از مردم درخواست کرد تا با راهکار‌هایی مانند قراردادن کولر‌های آبی روی دور کند و تنظیم دمای کولر‌های گازی روی 24 درجه مصرف برق خود را مدیریت کنند.

براساس گفته وی مشترکان با مدیریت مصرف علاوه بر کمک به تامین پایدار برق در شبکه، از پاداش طرح‌های مدیریت مصرف مانند پویش «با انرژی» نیز بهره‌مند خواهند شد.

برای اطلاع از پویش «با انرژی» می‌توانید به سایت ba-energy.ir مراجعه و از الگوی مصرف محل زندگی، میزان مصرف وسایل الکتریکی و راهکار‌های کاهش مصرف برق خود مطلع شوید.


منبع: نورنیوز
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: مصرف برق / افزایش دما / مگاوات