نورنیوز https://nournews.ir/n/177896
کد خبر: 177896
23 خرداد 1403

رصد فعالیت جریانات انتخاباتی از سوی ۳۴ کارگروه پلیس فتا


رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد در راستای اجرای ماموریت های ذاتی و محوله این پلیس، رصد جریانات مرتبط با برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سراسر کشور در 34 کارگروه ویژه عملیاتی در حال اجرا است .

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار وحید مجید افزود: پلیس فتا مطابق با شرح وظایف ابلاغی و تعیین شده تمامی جریانات را رصد نموده و در صورت مشاهده موارد مجرمانه نظیر تخریب، توهین، دروغ و شایعه پراکنی و هر گونه اقدام در حوزه جرایم ویژه انتخاباتی با متخلفان و مجرمان برابر قانون برخورد خواهد کرد.

 رئیس پلیس فتا فراجا تصریح کرد: در ایام کنونی منتهی به برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پلیس فتا فراجا در راستای اجرای وظایف و ماموریت های محوله با وزارت کشور، دادستانی و سایر نهادهای ذی نفع در راستای ارتقای امنیت در فضای مجازی تعامل و ارتباط تنگاتنگ است.


منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: انتخابات / پلیس فتا / رصد / چهاردهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری / سردار وحید مجید / رئیس پلیس فتا فراجا / جریانات