نورنیوز https://nournews.ir/n/177508
کد خبر: 177508
20 خرداد 1403

هنیه: هر توافقی باید شامل «توقف تجاوز» و «خروج از غزه» باشد


رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس امروز (یکشنبه) در دیدار با وزیر خارجه ترکیه بار دیگر بر موضع ثابت این جنبش نسبت مبنی بر خروج اشغالگران از نوار غزه و توقف جنگ تاکید کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس با «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه دیدار کرد.

دو طرف در جریان این دیدار آخرین تحولات میدانی و سیاسی مربوط به جنگ جاری در نوار غزه را بررسی کردند.

هنیه و فیدان همچنین آخرین تحولات تلاش‌های انجام شده با هدف دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه را مورد بررسی قرار دادند.

هنیه در این دیدار با اشاره به جنایت هولناک صهیونیست‌ها در اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه گفت: این جنایت مهر تاییدی بر درستی موضع مقاومت و تاکید آن بر ضرورت وجود بند توقف تجاوز، خروج کامل از نوار غزه و بازسازی (نوار غزه) در هر توافقی است.

فیدان نیز در این دیدار جنایت اردوگاه النصیرات را محکوم کرد.

وزیر امور خارجه ترکیه در این دیدار به تشریح تلاش‌های آنکارا با هدف توقف جنگ و حمایت از ملت فلسطین پرداخت.

وی همچنین تاکید کرد که ترکیه حماس را یک جنبش آزادیبخش ملی می‌داند و به تلاش ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس و تحقق خواسته‌های ملت فلسطین ادامه خواهد داد.

ارتش رژیم صهیونیستی دیروز (شنبه) مناطق مختلف النصیرات و اردوگاه آن در مرکز نوار غزه را هدف قرار داد.

طبق گزارش وزارت بهداشت غزه، این جنایت تا کنون ۲۷۴ شهید و ۶۹۸ زخمی برجای گذاشته است.


منبع: العهد
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: غزه / فلسطین / ترکیه / اسماعیل هنیه / دفتر سیاسی جنبش حماس