سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از شکست 3 بر 2 تیم ملی کشورمان مقابل بلغارستان گفت: خیلی خوب و در عین حال خیلی بد بازی کردیم. وقتی اوضاع به این شکل است، نمیتوانید انتظار برد داشته باشید.
نورنیوز-گروه ورزشی: موریس موتا پائز افزود: در این مسابقه از هفته دوم لیگ ملت های 2024 تا میانه ست دوم بلغارستان را به شکل کامل از بازی خارج کردیم اما دوباره آنها را به بازی برگرداندیم.
وی اظهار کرد: استوار بازی نکردیم و نتوانستیم با اعتماد به نفس بازی کنیم. در پایان باختیم، هر چند که بازی خوبی ارائه دادیم.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران افزود: نقطه ضعف ما شخصیت هر کدام از بازیکنان است. آنها نمیخواهند همراه هم بجنگند. گاهی اوقات از مبارزه دست میکشند در حالی که باید ادامه دهند و به یکدیگر احترام بگذارند. بازیکنان باید برای طرفداران بجنگند. باید برای والیبال ایران بجنگند و اگر متوجه این موضوع نباشند کار خیلی سخت خواهد شد.