نورنیوز https://nournews.ir/n/176995
کد خبر: 176995
16 خرداد 1403

پای سه باشگاه دیگر به پرونده فساد فوتبال باز شد


ماجرای پرونده فساد در فوتبال با توجه به اتفاقات رخ داده در باشگاه مس رفسنجان در سال‌های 1399 و 1400 با شکایت شرکت ملی صنایع مس آغاز شد اما پیشرفت تحقیقات موجب ورود سه باشگاه صنعتی دیگر به پرونده شده و بر همین اساس انتظار می‌رود به زودی ابعاد تازه‌ای از این پرونده روشن شود.

نورنیوز-گروه ورزشی: بر این اساس، بررسی موضوع فساد در فوتبال دیگر محدود به شهر رفسنجان و استان کرمان و محدوده سال 1400 نخواهد بود و عوامل متخلف در برخی دیگر از استان‌های کشور در سال‌های بعد نیز وارد روند تحقیقات خواهند شد.

انتظار می‌رود با جدیت قوه قضاییه و نهادهای مربوطه ادامه روند بررسی موضوع، موجب دعوت از برخی عوامل مرتبط با تخلفات سال‌های اخیر ‌و محرومیت طولانی مدت متخلفان به ویژه مسئولان وقت سه باشگاه صنعتی شود.

پرونده مس رفسنجان مربوط به سالی است که این تیم از لیگ دسته اول به لیگ برتر صعود کرد. بر این اساس نام سه فرد مسئول در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به عنوان متهم به چشم می‌خورد. پرونده این موضوع همچنان در حال بررسی است.


منبع: تسنیم
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال / فساد / پرونده / پرونده فساد فوتبال / باشگاه مس رفسنجان