نورنیوز https://nournews.ir/n/176830
کد خبر: 176830
15 خرداد 1403
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد

رونمایی ارتش یمن برای نخستین بار از موشک بالستیک فلسطین


سخنگوی نیروهای مسلح یمن ، گفت: نیروهای مسلح یمن برای اولین بار از موشک بالستیک "فلسطین" رونمایی کرده و با استفاده از این موشک بندر ایلات را هدف قرار داده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن دوشنبه شب اعلام کرد که برای نخستین بار با استفاده از موشک بالستیک «فلسطین» بندر ام الرشراش (ایلات) را در جنوب سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده شده است.

ارتش یمن در ماه‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داده است.

نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ هدف قرار دهند.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: یمن / موشک / مسلح