نورنیوز https://nournews.ir/n/175170
کد خبر: 175170
8 خرداد 1403

روسیه: برگزاری نشست صلح جنگ اوکراین در عربستان فعلا مطرح نیست


سخنگوی کرملین روز سه شنبه گمانه زنی‌ها در خصوص برگزاری مذاکرات صلح با اوکراین با میزبانی عربستان را رد کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز سه شنبه گفت هیچ برنامه ای برای برگزاری نشست با محوریت صلح با اوکراین در عربستان سعودی وجود ندارد.به گزارش خبرگزاری «آناتولی» پسکوف در نشست خبری گفت: «در حال حاضر برگزاری چنین نشستی در عربستان مطرح نیست».

بر اساس این گزارش، جنگ روسیه و اوکراین در سومین سال خود قرار دارد و تلاش‌های فزاینده ای با هدف تسهیل گفت‌وگوهای صلح بین طرف‌های درگیر صورت گرفته است.

این در حالی است که ینس استولتنبرگ، دبیر کل ائتلاف ناتو پیش در مصاحبه‌ای گفته که کشورهای عضو ناتو در حال بازبینی سیاست‌های خود درباره استفاده اوکراین از سلاح‌های غربی برای حمله به اهدافی در داخل خاک روسیه هستند.

دبیر کل ناتو با وجود این گفت که کشورهای عضو این ائتلاف نباید نیروهای نظامی خود را به اوکراین بفرستند زیرا در این صورت دور نگاه داشتن ناتو از درگیری بسیار دشوار خواهد بود.روسیه بارها درباره پیامدهای منفی حمله به خاک روسیه با سلاح‌های ساهت غرب هشدار داده و اعلام کرده در صورت مواجهه با اینگونه حملات، کشورهای صادر کننده سلاح به اوکراین اهداف مشروع این کشور خواهند بود.


منبع: فارس
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: روسیه / جنگ اوکراین / کرملین