نورنیوز https://nournews.ir/n/173843
کد خبر: 173843
30 اردیبهشت 1403

حکم نهایی شرکت مدیران خودرو فردا صادر می شود


نماینده قوه قضاییه در کمیسیون ماده 42 گفت: حکم نهایی پرونده شرکت «مدیران خودرو» درباره غیر استاندارد بودن قطعه اکسل عقب خودروی ایکس 55 تولیدی این شرکت 31 اردیبهشت اعلام می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: بعد از حادثه‌ای که برای خودروی گروه مدیران خودرو اتفاق افتاد، سازمان استاندارد گزارشی را شامل چند تخلف به کمیسیون ماده ۴۲ اعلام کرد از این رو باید آخرین دفاعیات این شرکت تا ۳۱ اردیبهشت ماه به کمیسیون ماده ۴۲ ارائه شود تا به اتفاق سایر اعضای کمیسیون بعد از شور نهایی، رأی قطعی صادر شود.

گفتنی است حدود ۳ هفته قبل تصویر جدا شدن اکسل عقب و واژگونی یک دستگاه خودروی ام وی ام ایکس ۵۵ در جاده قم-کاشان در فضای مجازی منتشر شد.


منبع: مهر
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: حکم / مدیران خودرو / قطعه اکسل عقب خودروی ایکس ۵۵ / نماینده قوه قضاییه / کمیسیون ماده ۴۲