نورنیوز https://nournews.ir/n/173379
کد خبر: 173379
26 اردیبهشت 1403

برای نخستین بار/ امکان پرداخت مالیات در ۱۵ قسط فراهم شد


رئیس سازمان امور مالیاتی کشور از امکان پرداخت مالیات مقطوع مشاغل در 15 قسط برای نخستین بار خبر داده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محمدهادی سبحانیان گفت: در راستای تحقق شعار سال 1403 و تعامل حداکثری با اصناف و مشاغل برای اولین بار سازمان مالیاتی امکان پرداخت مالیات مقطوع مشاغل در 15 قسط (سه برابر سال گذشته) را فراهم کرد.

لازم به ذکر است، در سال گذشته حداکثر تقسیط مالیات برای مودیان 5 ماه بوده است. با این تصمیم سازمان امور مالیاتی و افزایش چند برابری سقف تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم، می‌توان انتظار داشت که مودیان بیشتری از ظرفیت این تبصره استفاده کنند.

به نظر می‌رسد که سازمان امور مالیاتی در راستای کاهش پرونده‌هایی که نیاز به رسیدگی دارند و بعضاً رسیدگی و وصول مالیات آنها تا حدود دو سال زمان می‌برد دست به گسترش دامنه تبصره 100 و افزایش تسهیلات آن کرده است.


منبع: تسنیم
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: پرداخت مالیات / رئیس سازمان امور مالیاتی کشور / اصناف و مشاغل / قسطی / محمدهادی سبحانیان