نورنیوز https://nournews.ir/n/172757
کد خبر: 172757
21 اردیبهشت 1403

ضرورت دسترسی پلیس به دوربین‌های مراکز عمومی


رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: پلیس راهور برای نظارت بهتر به معابر شهر به منظور مدیریت ترافیک نیاز دارد تا به دوربین‌های برخی از اماکن دسترسی داشته باشد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور با بیان اینکه البته دسترسی پلیس تنها به دوربین‌هایی است که به معابر اصلی دید داشته باشد، افزود: به عنوان مثال می‌شود پلیس راهور دسترسی به دوربین پمپ‌های بنزین، اماکن تجاری (پاساژها) و حتی مراکز انتظامی داشته باشد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این دسترسی به دلیل کم بودن دوربین‌های نظارتی پلیس راهور است و با این دسترسی صرفا وضعیت ترافیک پایش می‌شود و به هیچ عنوان از این دوربین‌ها برای ثبت جریمه استفاده نمی‌شود.

سرهنگ موسوی پور بیان کرد: سال گذشته دسترسی به دوربین‌های  4 نقطه از تهران به پلیس راهور داده شد و بنا داریم تا امسال هر ماه دسترسی به دوربین‌های 20 نقطه را داشته باشیم تا برای پایش و مدیریت ترافیک مشکلی نداشته باشیم


منبع: تسنیم
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: ترافیک / پلیس راهور / نظارت / مدیریت شهری / پلیس راهنمایی رانندگی / دوربین شهری / معابر شهر