نورنیوز https://nournews.ir/n/172722
کد خبر: 172722
20 اردیبهشت 1403

داعش مسئولیت انفجار در بدخشان را برعهده گرفت


شاخه خراسان داعش در پیامی اعلام کرد: در انفجار روز گذشته در میان کاروان نیرو‌های امنیتی (طالبان) در شهر «فیض آباد» مرکز استان بدخشان، دوازده نفر از آنها کشته یا زخمی شدند..

نورنیوز- گروه بین اللمل: داعش مسئولیت انفجار روز گذشته در استان بدخشان افغانستان را برعهده گرفته و گفته است این انفجار با یک دستگاه موتورسیکلت بمب گذاری شده انجام شد..

عبدالمتین قانع سخنگوی وزارت کشور افغانستان گفته است در این انفجار سه نظامی افغان کشته و پنج نفر از آنها زخمی شدند.

این انفجار زمانی به وقوع پیوست که کاروان نیرو‌های پلیس برای اجرای عملیات تخریب مزارع خشخاش عازم محل بودند.

این سومین حمله تروریستی در افغانستان در یکی دو ماه اخیر است که داعش مسئولیت آن را برعهده می‌گیرد، دو حمله قبلی داعش در شهر کابل و شهرستان «گذره» استان هرات به وقوع پیوست.

چندی قبل سازمان ملل متحد شمار تلفات و مجروحان حملات داعش در مدت دو ماه در افغانستان را بیش از صد و پنجاه نفر اعلام کرد.


منبع: خبرگزاری صدا وسیما
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: حمله / داعش / انفجار / کشته / نظامی / موتورسیکلت / مسئولیت / بداخشان / داعش افعانستان