نورنیوز https://nournews.ir/n/168889
کد خبر: 168889
11 فروردین 1403
در نشست خبری پس از دیدار با امیرعبداللهیان؛

نخاله: ایران بهای سنگینی برای دفاع از مقاومت فلسطین پرداخته است


نورنیوز ـ گروه سیاست: «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در نشست خبری پس از دیدار با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران بهای سنگینی برای دفاع از مقاومت فلسطین پرداخته است.

النخاله افزود: ایران در کنار ملت فلسطین ایستاده و از زمان پیروزی انقلاب اسلامی همچنان از مردم فلسطین و مقاومت دفاع می‌کند و بر هیچ کسی پوشیده نیست.

وی با تاکید بر اینکه ایران بهای این مسئله را هم پرداخته است و تحریم های زیادی علیه ایران تصویب شده است، گفت: اگر حمایت ایران نبود ملت فلسطین نمی‌توانست ادامه دهد. صمیمانه از مسئولان و رهبر بزرگ انقلاب اسلامی تشکر می‌کنم.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: پایداری ملت فلسطین نمونه‌ای برای کل جهان خواهد بود و در پایان عملیات طوفان الاقصی این ماییم که پیروز می‌شویم.

«زیاد نخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین که به تهران سفر کرده‌ است بعدازظهر امروز (شنبه) با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و رایزنی کرد.

مهم‌ترین محور و دستورکار این سفر گفت‌وگو پیرامون آخرین وضعیت جنگ غزه و استمرار جنایات جنگی و نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان است.

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این سفر تاکنون با رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرده است.

چند روز پیش هم اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس با حضور در تهران با وزیر امور خارجه و جمعی از مقامات عالی رتبه کشورمان دیدار و رایزنی داشت.

سفر هنیه و النخاله به تهران بلافاصله بعد از تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه انجام گرفته است.

گفتگوهای مقامات ارشد ایرانی و فلسطینی که به نوعی پیام انسجام و هماهنگی بیشتر بین تهران و گروه‌های فلسطینی را به تصویر می‌کشد، در شرایطی است که اسرائیل و مهم‌ترین حامی آن، آمریکا، طی روزهای اخیر شاهد بروز اختلافات جدی بین هم بوده‌اند.

 


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی