نورنیوز https://nournews.ir/n/168303
کد خبر: 168303
4 فروردین 1403

فردا، عزای عمومی در روسیه؛ پوتین: اوکراین پنجره‌ای برای تروریست‌ها گشوده بود


رئیس‌جمهوری روسیه با اعلام عزای عمومی در روز یکشنبه پنجم فروردین‌ماه در پی حادثه تروریستی در کروکوس مسکو، به فرار تروریست‌ها به سمت مرز اوکراین اشاره کرد و گفت:‌ کی‌یف، پنجره‌ای برای تروریست‌ها گشوده بود.

نورنیوز ـ بین‌الملل: ولادیمیر پوتین روز شنبه در نخستین اظهارنظر پس از وقوع عملیاتی تروریستی شامگاه شنبه در سالن کروکوس در تلویزیون این کشور افزود: هر چهار عامل مستقیم حمله تروریستی بازداشت شدند؛ آنها سعی کردند به سمت اوکراین فرار کنند؛‌ بنا بر اطلاعات اولیه، در طرف اوکراینی، کریدوری برای تروریستها برای عبور از مرز آماده شده بود.

وی ادامه داد: سازمان دهندگان حمله تروریستی در کروکوس، مانند نازی‌ها، در حال تدارک یک حرکت نمایشی و یک اقدام خونین برای ایجاد رعب و وحشت بودند.

پوتین همچنین گفت: فدراسیون روسیه همه کسانی را که حمله تروریستی را در کروکوس تدارک دیدند، شناسایی و مجازات خواهد کرد؛ فقط قصاص در انتظار تروریست ها است؛ آنها آینده ای ندارند.

وی با بیان اینکه سرویس های اطلاعاتی روسیه در حال شناسایی همدستان تروریست ها هستند، گفت:‌ تحقیقات، همه جزئیات حادثه را مشخص خواهد کرد.

رئیس‌جمهوری روسیه همچنین وقایع شامگاه شنبه سوم فروردین‌ماه در کروکوس را یک حمله تروریستی خونین نامید و به افرادی که در این حمله، عزیزان خود را از دست‌ داده‌اند تسلیت گفت.

 

 

 

 

 


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل