نورنیوز https://nournews.ir/n/166808
کد خبر: 166808
16 اسفند 1402

صنعا پا پس نمی‌کشد؛ وقوع یک حادثه امنیتی جدید در خلیج عدن


آژانس رصد تجارت دریایی انگلیس امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه‌ای از وقوع حادثه امنیتی برای یک کشتی خبر داد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: آژانس امنیت دریایی «امبری» نیز اعلام کرد که گزارشی مبنی بر وقوع انفجار در نزدیکی یک کشتی باری متعلق به آمریکا با پرچم باربادوس در ۵۷ مایل دریایی جنوب غربی عدن یمن دریافت کرده است.

شرکت امنیت دریایی انگلستان اعلام کرد یک کشتی باری آمریکایی که پرچم باربادوس را برافراشته بود، مجبور به انحراف از مسیرش شده است.

این حمله پس از آن صورت می گیرد که «یحیی سریع» سخنگوی ارتش ملی یمن سه شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای مسلح آن کشور در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین و پاسخ به تجاوزات واشنگتن و لندن به کشور خود، ۲ ناوشکن آمریکایی را در دریای سرخ هدف قرار داده اند.

تارنمای شبکه المسیره یمن به نقل از یحیی سریع اعلام کرد: در این عملیات از موشک‌های دریایی و پهپاد استفاده شده است.

وی همچنین بار دیگر تاکید کرد: به عملیات‌خود تا توقف جنگ در غزه و رفع محاصره این باریکه ادامه خواهیم داد.


منبع: ایرنا
سرویس: اخبار بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / فلسطین / یمن / انگلیس / مقاومت اسلامی / یحیی سریع / مقاومت یمن / خلیج عدن / ارتش ملی یمن