نورنیوز https://nournews.ir/n/166596
کد خبر: 166596
14 اسفند 1402

حمله به یک کشتی دیگر در خلیج عدن


منابع رسانه‌ای امروز (دوشنبه) از هدف قرار گرفتن یک کشتی در خلیج عدن خبر دادند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: خبرگزاری اسپوتنیک در این باره اعلام کرد که اخباری مبنی بر هدف قرار گرفتن یک کشتی در خلیج عدن یمن دریافت کرده است.

در همین راستا، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس نیز اعلام کرد که گزارشی مبنی بر وقوع یک حادثه امنیتی در ۹۱ مایل دریایی در جنوب شرقی عدن دریافت کرده است.

تا بدین لحظه جزئیات بیشتری از این حمله و طرفی که آن را انجام داده منتشر نشده اما برخی منابع غیر رسمی اعلام کرده‌اند که این حمله توسط نیروهای مسلح یمن انجام شده است.

«رویترز» نیز به نقل از شرکت امنیت دریایی امبری گزارش داد: یک کشتی کانتینری اسرائیلی با پرچم لیبریا در ۸۸ مایلی عدن هدف قرار گرفت.

امبری اعلام کرد: مشخص نیست که آیا کشتی مستقیما آسیب دیده یا گزارش حادثه ناشی از وقوع انفجار در نزدیکی آن است.

نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات به این کشور طی هفته‌های اخیر چندین کشتی آمریکایی و انگلیسی را در دریای سرخ و تنگه باب المندب هدف حملات خود قرار داده‌اند.


منبع: اسپوتنیک
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / آمریکا / اسرائیل / یمن / انگلیس / مقاومت اسلامی / خلیج عدن / لیبریا / منابع رسانه‌ای