نورنیوز https://nournews.ir/n/166559
کد خبر: 166559
14 اسفند 1402

ثبات در بازار گوشت مرغ/ کمبودی در بازار نیست


مشاهدات حاکی از آن است که قیمت مرغ در هفته‌های اخیر نوسان چندانی نسبت به هفته‌های گذشته نداشته و در حال حاضر کمبودی در بازار وجود ندارد.

نورنیوز-گروه اقتصاد: بر اساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو مرغ گرم از ۷۷ هزار تومان آغاز می‌شود و کمبودی در بازار نیست.

در میادین میوه و تره بار نیز هر کیلو مرغ گرم با قیمت ۷۶ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود.

بر اساس اعلام وزیر جهادکشاورزی جوجه‌ریزی در بهمن‌ماه از ۱۵۱ میلیون قطعه عبور کرده و تولید مرغ در کشور رکورد زده است.

نیکبخت همچنین جوجه‌ریزی بهمن ‌ماه را نشانه ظرفیت تولید صنعت مرغ کشور دانست و بر پایداری تولید در آخرین ماه سال تاکید کرد.

اگر چه از سوی برخی کارشناسان انتقاداتی در خصوص افزایش قیمت مولفه‌های تولید مانند افزایش قیمت جوجه یکروزه به بازه ۳۲تا ۳۹ هزار تومان، تامین نشدن سویا با قیمت مصوب و رسیدن قیمت سویای آزاد به کیلویی ۲۸ هزار تومان و در نهایت افزایش قیمت تمام شده مرغ درب مرغداری‌ها مطرح می‌شود اما آن‌طور که برآورد اظهارنظرهای کارشناسانه نشان می‌دهد مرغ به میزان کافی در بازار وجود دارد و هیچ نگرانی از بابت تامین مرغ شب عید و ماه رمضان وجود ندارد.


منبع: ایسنا
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: بازار / قیمت مرغ / قیمت گوشت / میادین / تولید مرغ / میوه و تره بار / تره‌‎بار / ثبات گوشت و مرغ / کمبود بازار