نورنیوز https://nournews.ir/n/166122
کد خبر: 166122
9 اسفند 1402
با پرداخت جریمه ۷ هزار فرانکی؛

محرومیت محمدعلی گرایی بخشیده شد


پس از پیگیری های فدراسیون کشتی و با پرداخت نزدیک به 460 میلیون تومان جریمه، اتحادیه جهانی کشتی محرومیت محمدعلی گرایی را بخشید.

نورنیوز-گروه ورزش: به نقل از سایت فدراسیون کشتی، اتحادیه جهانی کشتی با توجه به رفتار غیر ورزشی محمدعلی گرایی در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۳ صربستان، این کشتی گیر را اواخر آبان ماه سال جاری به مدت یکسال از حضور در میادین کشتی همراه با پرداخت جریمه‌های سنگین محروم کرد.

فدراسیون کشتی با گرفتن وکیل پیگیر روند کار این فرنگی کار عنوان دار شد و در نهایت با پرداخت مبلغ ۷ هزار فرانک به عنوان جریمه محرومیت گرایی بخشیده شد و این کشتی گیر می‌تواند از روز ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ به میادین کشتی بازگردد.

لازم به ذکر است فدراسیون کشتی علاوه بر پرداخت این جریمه، نسبت به پرداخت دستمزد وکیل پرونده نیز اقدام کرده است.


منبع: مهر
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: محرومیت / اتحادیه جهانی کشتی / فدراسیون کشتی / محمدعلی گرایی / پرداخت جریمه