نورنیوز https://nournews.ir/n/165658
کد خبر: 165658
4 اسفند 1402

استفاده از محصولات فناورانه هسته‌ای در ۱۵۰ مجتمع بزرگ صنعتی


محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی در جریان بازدید از شرکت پالایش نفت آبادان گفت: سازمان انرژی اتمی ایران از فناوری‌هایی نظیر تولید ابزار دقیق تولید شده در صنعت هسته‌ای برخوردار است و این فناوری‌ها نه تنها در این صنعت بلکه در سایر صنایع حساس کشور نظیر نفت، گاز و پتروشیمی، برای اندازه‌گیری و کنترل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نورنیوز-گروه سیاست: وی افزود: اکنون از فناوری‌‌ هسته‌ای در ۱۵۰ مجتمع بزرگ و عظیم صنعتی در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، سیمان، صنایع سلولزی و ... استفاده می‌شود.

 با توجه به طرح‌های توسعه‌ای صنعت هسته‌ای، گسترش همکاری‌ها با شرکت پالایش نفت آبادان و دیگر صنایع پالایشی در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد.


منبع: رصدخبر
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: محمد اسلامی / سازمان انرژی اتمی / صنعت هسته‌ای / فناوری هسته‌ای / بازدید از شرکت پالایش نفت آبادان / فناوری‌ها / نفت، گاز و پتروشیمی