نورنیوز https://nournews.ir/n/164040
کد خبر: 164040
15 بهمن 1402

رصد مطبوعات


رصد مطبوعات یکشنبه 15 بهمن1402

نورنیوز-گروه فرهنگ وجامعه: تندروها آرمان‌های انقلاب را منحرف کردند

فاطمه راکعی در اعتماد از «سیطره قابل توجه» افرادی بر نهادهای تصمیم‌ساز کشور نوشته است که نسبت به دیدگاه امام موضع‌گیری جدی داشته‌اند.

نماینده پیشین مجلس پرسیده است: امام(ره) اگر می‌دیدند دامنه وسیعی از یاران راستین انقلاب ردصلاحیت می‌شوند، بسیاری از اقشار محروم این کشور ثروتمند سر در زباله کرده و روزی خود را از میان سطل‌های زباله جست‌وجو میی‌کنند، ارتباط ایران با جهان پیرامونی قطع یا محدود شده، توجه نسل‌های جدید با ارزش‌های اسلام و انقلاب کم شده و…آیا دوباره خطبه‌های آتشین خود را ایراد نمی‌کردند؟

 

تغییر نقش ایران در تنش‌های منطقه‌ای

هم‌میهن در سرمقاله امروز با ذکر اینکه حملات به عراق و سوریه با اطلاع قبلی صورت گرفته و جنبه نمادین دارد، به تنش و جنگ در برخی کشورهای منطقه همچون عراق، سوریه ، لبنان و یمن اشاره کرده و نوشته است: در این میان جایگاه و نقش ایران چه خواهد بود؟ آیا در مقام ناظر بی‌تفاوت یا بازیگر تشدیدکننده یا عاملی برای حل مشکلات و ثبات‌ّبخشی به منطقه خواهد بود؟

متاسفانه ناپایداری سیاسی و امنیتی این منطقه، بیش از هر عامل دیگر موجب عقب افتادن ما می‌شود. همه کشورها باید نگاهی عمیق به وضعیت و امنیت دیگر کشورهای منطقه داشته باشند. برای این کار بیش از هر چیز باید اراده معطوف به تغییر سیاست شکل بگیرد و اینکه هیچ کشور و کسی نمی‌تواند دیگری را از میدان به در کند.

 

میانه‌روی، اعتدال نیست انحراف است

حسین شریعتمداری در کیهان نوشته است: یکی از ترفندهای گمراه‌کننده دشمن که برای پیشگیری از انتخاب نامزدهای شایسته به کار می‌برد، تحریف دو واژه «‌تند‌رو‌» و «‌میانه‌رو‌» است. دشمنان بیرونی و جریانات غربگرای داخلی اصرار دارند افرادی را که در اعتقادات و باورهای خود به اسلام و انقلاب ثابت قدم هستند «‌‌تندرو»! معرفی کنند و در مقابل، از کسانی که در تندبادهای مخالف از اصول و مبانی کوتاه می‌آیند و منافع ملی را نادیده می‌گیرند، «‌میانه‌رو‌»! می‌نامند.   این عده توجه ندارند که «‌میانه‌روی‌»، نقطه مقابل «‌تند‌روی‌» نیست. اگر تندروی را به معنای تاکید و پایداری بر اصول و مبانی بدانیم -که چنین نیز هست- نقطه مقابل آن «‌انحراف» است.

 

محک سخنان استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز

جوان سخنان استاندار تهران را محک زده که گفته است: اتباع غیرمجاز جایی برای ماندن نخواهند داشت .

این روزنامه به پرونده‌های بی‌شمار اتباع خارجی در دستگاه قضایی اشاره کرده و نوشته است: فراوانی اتباع غیرمجاز در عمده مشاغل حکایت از این دارد که کسی به قانون وقعی نمی‌گذارد و در صورت بروز جرم هم متخلفان هزینه آن را پرداخت می‌کنند مگر اینکه شدت جرائم به حدی باشد که افراد از به کار‌گیری آن واهمه داشته باشند.

رها شدن مرز‌های شرقی هم سبب شده بخش مهمی از بروز ناامنی‌ها به واسطه یله شدن مرز‌ها ایجاد شود. بسیاری از اتباع غیرمجاز که رد مرز می‌شوند، ساعتی بعد از مسیر‌هایی که می‌شناسند دوباره وارد کشور می‌شوند و این‌بار با هویتی دیگر به حیات مجرمانه‌شان ادامه می‌دهند.

اگر استاندار تهران اعلام کرده است که اتباع غیرمجاز رد مرز می‌شوند باید نگرانی عمومی در این باره برطرف شود، وگرنه هم وجاهت قانون در نظر مردم از دست می‌رود و هم اتباع غیرمجاز با وقاحت بیشتری وارد کشور می‌شوند.

 

پیروزی ایران از نگاه سردبیران مطبوعات

سازندگی : فراکسیون امید

هم‌میهن: جنگ جنگ تا پیروزی

ایران: کولاک ایرانی

همشهری: غرش ایران

جام جم: شاهکار تمام ایرانی

شرق: آقای آسیا

صبح نو: برد جانانه

رسالت: یک برد تمام ایرانی

فرهیختگان: همه ایران خندید

قدس: پنجه یوزها بر صورت سامورایی‌ها

وطن امروز: حماسه کاملا ایرانی

 

 

 
 

منبع: نورنیوز
سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: ایران / جوان / تندروها / رصد مطبوعات / فرهیختگان / شرق / همشهری / تغییر نقش ایران / هم‌میهن