سفیر عربستان درباره اعزام زائران ایرانی به عمره مفرده براساس توافق جدید بین مسوولان دو کشور اظهار کرد: تاخیری به خاطر مسایل فنی در اجرای عمره به وجود آمده که ان شاءالله به زودی حل و انجام خواهد شد.
نورنیوز ـ گروه سیاسی: احمد وحیدی روز چهارشنبه در دیدار عبدالله بن سعود العنزی سفیر عربستان در تهران که در دفتر وزیر کشور برگزار شد، گفت: جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی دو کشور بسیار مهم و تعیین کننده در منطقه، جهان اسلام و عرصه بین المللی هستند.
وزیر کشور افزود: برخی به دنبال دخالت در روابط تهران – ریاض هستند و تلاش می کنند روابط دو کشور حسنه نباشد که نباید چنین اجازهای به آنها داده شود.
وحیدی با اشاره به برخی پدیدههای ضدامنیتی و تروریستی در منطقه، ادامه داد: برای مقابله با مشکلات امنیتی و مسایل تروریستی، همکاری و رایزنی بین مسئولان دو کشور ضروری است.