نورنیوز https://nournews.ir/n/162568
کد خبر: 162568
8 بهمن 1402

آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست


رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده اعلام کرد که آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست؛ چنانچه درگیری گسترده‌تری با ایران رخ دهد، پاسخ خواهیم داد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: پس از حمله پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکا و کشته شدن 3 نظامی آمریکایی و مجروح شدن 25 تن دیگر، «چارلز براون» رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده آمریکا با بیان اینکه به دنبال جنگ با ایران نیستیم؛ افزود: چنانچه درگیری گسترده‌تری با ایران رخ دهد، پاسخ خواهیم داد.

او تاکید کرد: می‌دانم که دشمنانی وجود دارند و فقط می‌توانم بگویم ایران حداقل می‌داند که خواهان درگیری گسترده‌تر با آمریکا نیست.

براون با اشاره به اینکه اطمینان داریم که در صورت وقوع درگیری گسترده‌تر، توان پاسخ داریم، گفت: در صورتی که مجبورشدیم وارد یک درگیری گسترده‌تر شویم، باید با احتیاط عمل کنیم.

او اذعان داشت: هدف ما بازدارندگی و در عین حال محافظت از نیروهای آمریکایی است نه ورود به یک درگیری گسترده و جنگ تمام‌عیار.


منبع: ایرنا
سرویس: سیاسی