نورنیوز https://nournews.ir/n/161841
کد خبر: 161841
30 دی 1402

«ای‌اف‌سی» پرسپولیس را نقره‌داغ کرد؛ ۸۰ هزار دلار جریمه به خاطر پرتاب مواد آتش‌زا


کمیته انضباطی و اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا(AFC)، اتفاقات رخ داده در دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال تاجیکستان درخصوص اقدام هواداران در پرتاب سه ماده آتش‌زا (شامل مواد دودزا و بمب) و رفتار نادرست را ناقض بندهای 65.1 و 64.1 آیین‌نامه انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا دانست که به ترتیب مستوجب 10 و 5 هزار دلار جریمه نقدی است.

نورنیوز-گروه فرهنگ وجامعه: همچنین پرتاب بطری و لیوان آب به سوی داوران و تیم الدحیل نیز از چشم کنفدراسیون فوتبال آسیا دور نماند و این نهاد تصمیم به جریمه پرسپولیس کرد. با تصمیم کمیته انضباطی و اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا، باشگاه پرسپولیس به دلیل نقض ماده ۶۵.۱ آیین‌نامه انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرداخت ۵۵ هزار دلار و به دلیل نقض ماده ۶۴.۱ این آیین‌نامه، به پرداخت ۱۰ هزار دلار جریمه نقدی محکوم شده است.

به این ترتیب باشگاه پرسپولیس در مجموع باید جریمه‌ای به میزان ۸۰ هزار دلار به AFC پرداخت کند. ضمن اینکه هر دو جریمه دلاری باید طی ۳۰ روز از تاریخ صدور رأی پرداخت شود.


منبع: ایرنا
سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: پرسپولیس / استقلال / تاجیکستان / هواداران / کمیته انضباطی / مواد آتش‌زا / کنفدراسیون / «ای‌اف‌سی»