نورنیوز https://nournews.ir/n/159342
کد خبر: 159342
28 آذر 1402
رئیس سازمان انرژی اتمی خبر داد؛

موفقیت ایران در بارگذاری چشمه پرتودهی سامانه تهران


محمد اسلامی در مراسم بارگذاری چشمه پرتودهی سامانه تهران گفت: بازه زمانی برای پرتودهی اقلام پزشکی به دو و نیم دقیقه کاهش می‌یابد.

نورنیوز - گروه سیاست: رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به بارگذاری چشمه پرتودهی سامانه تهران پس از ۸ سال، اظهار کرد: بارگذاری و شارژ مجدد گامای تهران ابتدا این تأثیر را دارد که بازه زمانی که برای پرتودهی اقلام پزشکی انجام می‌شد، به دو و نیم دقیقه کاهش یابد که راندمان کار به چهار و نیم برابر افزایش می‌یابد.

«محمد اسلامی» در جریان ارتباط زنده تلویزیونی گفت: اقلام مصرفی پزشکی، یکی از الزامات استاندارد است و امنیت آن در حوزه سلامت نیاز به پرتودهی دارد که سامانه تهران بالاترین نقش و سهم را دارد که به صورت ۲۴ ساعته خدمات ارائه می‌دهد و با افزایش راندمان، حجم بیشتری از اقلام مصرفی پزشکی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت: سامانه پرتودهی تهران آمادگی دارد با بهره‌وری بالاتر و کاهش مدت زمان مورد نیاز برای ارایه محصولات مطابق برنامه پرتودهی شرکت‌ها و مؤسسات اقدام کند.  اقلامی که قبلاً برای استرلیزه‌کردن از روش‌های دیگری استفاده می‌شد، به این فرایند اضافه شده که یک گام بزرگ امنیت‌بخش از لحاظ ایمنی و سلامت برای جامعه قلمداد می‌شود.

اسلامی با اشاره به تأمین منابع چشمه گاما، افزود: با توجه به توسعه پرتودهی که در سطح کشور وجود دارد، سامانه‌های مولد پرتو در یک شبکه دانش‌بنیانی ساخته‌ایم که منابع آن‌ها تأمین شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت: تا پایان دولت سیزدهم، ۳ منطقه دیگر به این ۲ منطقه‌ای که از پرتودهی گاما استفاده می‌کند، اضافه خواهد شد.


منبع: ایرنا
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: محمد اسلامی / سازمان انرژی اتمی / پرتودهی / چشمه پرتودهی سامانه تهران