نورنیوز https://nournews.ir/n/156752
کد خبر: 156752
19 آذر 1402
۶۵ روز پس از طوفان‌الاقصی؛ این خبر به روز می‌شود ...

یمن: اجازه حرکت کشتی‌ها به سمت اسرائیل را نمی‌دهیم؛ افزایش شمار شهدای غزه به بیش از ۱۸ هزار نفر


در حالی که نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کردند، در صورتی که کمک‌های غذایی و دارویی به غزه نرسد، از عبور و مرور تمام کشتی‌ها به طرف سرزمین‌های اشغالی جلوگیری خواهند کرد، بنیامین نتانیاهو ارتش یمن را به اقدام نظامی تهدید کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در ادامه بیانیه نیروهای مسلح یمن که شنبه شب منتشر شده، آمده است کلیه کشتی‌هایی که مقصدشان سرزمین‌های اشغالی باشد، اهداف مشروعی خواهند بود و به همین دلیل به کلیه کشتی‌ها و شرکت‌ها درباره تعامل با بنادر سرزمین‌های اشغالی هشدار می‌دهیم.

در همین حال شبکه 13 تلویزیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو به بایدن و اولاف شولتس صدراعظم آلمان ابلاغ کرده در صورتی که تدابیری علیه انصارالله یمن اتخاذ نشود، این رژیم علیه یمن اقدام نظامی انجام خواهد داد.
 

مقام یمنی: آماده پاسخ به هرگونه اقدام نظامی علیه خود هستیم

وزیر اطلاع‌رسانی دولت نجات ملی یمن شنبه شب گفت که آماده پاسخ به هرگونه اقدام نظامی علیه خود هستیم.
 

حماس از تصمیم نیروهای یمنی قدردانی کرد

جنبش حماس بامداد یکشنبه در بیانیه‌ای از تصمیم نیروهای مسلح یمن برای هدف قراردادن کشتی‌های صهیونیستی قدردانی کرد.
 

اعتراف مقام صهیونیستی: یمنی‌ها ما را محاصره دریایی کردند

مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی شنبه شب اعتراف کرد که این رژیم توسط نیروهای یمنی به محاصره دریایی درآمده است.

تساحی هنگبی مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به کانال ۱۲ این رژیم، گفت: حوثی‌ها (انصارالله) ما را محاصره دریایی کردند.

او مدعی شد: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رهبران آمریکا، فرانسه و آلمان گفته است که باید علیه حوثی‌ها اقدام کنند، در غیر این صورت (رژیم) اسرائیل اقدام خواهد کرد.
 

حمله رژیم صهیونیستی به مقر نیروهای یونیفل در جنوب لبنان

منابع خبری شنبه شب از حمله رژیم صهیونیستی به مقر نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد (یونیفل) در جنوب لبنان خبر دادند.
 

شهادت 133 نفر از کارکنان سازمان ملل از آغاز جنگ

آژانس آنروا وابسته به سازمان ملل اعلام کرد که از آغاز جنگ در غزه تا این لحظه 133 نفر از کارکنان این سازمان در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

آنروا تاکید کرد که بیشتر این افراد همراه با خانواده‌هایشان شهید شدند.
 

حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان صحرایی در جنوب غزه

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی بیمارستان صحرایی اردن در خان‌یونس را هدف قرار داده و به تجهیزات آن آسیب وارد کرده است.

از سوی دیگر منابع فلسطینی گزارش دادند، نیروهای فلسطینی در مناطقی در شرق خان‌یونس‌ با نظامیان صهیونیست درگیر شده‌اند و انفجارهای شدیدی در منطقه رخ داده است.

همچنین منابع خبری از درگیری‌های شدیدی بین نیروهای مقاومت و نظامیان صهیونیست در نزدیکی اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، تانک‌ها و توپخانه‌های صهیونیستی نیز در حال گلوله‌باران شدید مناطق نزدیک جبالیا هستند.
 

نابودی بیش از ۱۸۰ خودروی زرهی اسرائیل در ۱۰ روز

سخنگوی گردان‌های قسام: مجاهدان ما طی ۱۰ روز اخیر بیش از ۱۸۰ خودروی زرهی دشمن را به طور کامل یا جزئی منهدم کرده‌اند.

به گفته او، بعد از ۶۵ روز از آغاز نبرد طوفان الاقصی و پس از پایان آتش‌بس موقت در غزه، دشمن جنایتکار اسرائیلی همچنان به حملات وحشیانه خود علیه مردم غزه ادامه می‌دهد و در حال انتقام‌گیری از زنان و کودکان است و بیمارستان‌ها، خانه‌ها و مراکز غیرنظامی را هدف قرار می‌دهد و این تنها دستاورد دشمن در غزه بوده است.
 

حمله موشکی گسترده از جنوب لبنان به الجلیل 

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که دست کم ۱۵ موشک از جنوب لبنان به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین در منطقه الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است.
 

شهادت ۵۷ فلسطینی در بمباران جبالیا

اشغالگران اسراییلی دست به جنایتی دیگر در اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه زدند.

صهیونیست‌ها که ضرباتی سخت از مقاومت در اردوگاه جبالیا دریافت کردند، دو خانه را در این منطقه بمباران کردند که طی آن ۵۷ فلسطینی به شهادت رسیده و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.
 

شمار شهدای غزه به حدود ۱۸ هزار نفر رسید

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که شمار شهدای غزه به ۱۷۹۹۷ رسیده و تعداد مجروحان نیز عددی بالغ بر ۴۹۲۲۹ تن است.
 

کشته یا مجروح شدن ۱۳ اسرائیلی در کمین موفق جهاد اسلامی

سرایا القدس (شاخه نظامی جهاد اسلامی): یک ساختمان در محله شجاعیه را که ۱۳ نظامی صهیونیست در پی یافتن ورودی یک تونل، در آنجا تجمع کرده بودند، منفجر کردیم.

یکی از مجاهدان استشهادی ما از تونل خارج شد و شماری از نظامیان را قبل از منفجر کردن ساختمان کشت، و همه نیروها کشته یا زخمی شدند.
 

حملات ساعات اخیر ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه

5 شهید و تعدادی مجروح در بمباران یک بلوک مسکونی در اردوگاه البریج

بمباران خانه‌ای در اردوگاه المغازی/ 6 نفر شهید و تعدادی هم مجروح شدند.

قایق‌های جنگی اسرائیلی به سمت ساحل شهر رفح آتش گشودند.

جنگنده‌های اسرائیلی چند مرتبه شهر خان یونس در جنوب نوار غزه را هدف حملات گسترده قرار دادند.

در بمباران خانه‌ای دیگر در النصیرات در مرکز نوار غزه 3 نفر شهید و تعدادی زخمی شدند.

جنگنده‌های اسرائیلی شرق غزه را بمباران کردند.

حمله توپخانه‌ای شدید ارتش صهیونیستی به شرق خان یونس

توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی محوطه بیمارستان اروپایی در شهر خان یونس را هدف قرار داد.

شهر دیر البلح هدف حملات هوایی سنگین قرار گرفت/ پهبادهای اسرائیلی در آسمان این شهر به پرواز درآمدند.

جنگنده‌های اسرائیلی مجددا مناطقی را در رفح و خان یونس بمباران کردند.

شهادت 10 فلسطینی در بمباران منزل خانواده عبدالوهاب الشیخ در خان یونس

بمباران محله التفاح در شرق غزه با بمب‌های ممنوعه فسفری و دودزا

بمباران شدید شهر دیر البلح و منطقه الزوایده در مرکز نوار غزه 

حمله مجدد جنگنده‌های اسرائیلی به رفح و خان یونس


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی