نورنیوز https://nournews.ir/n/156416
کد خبر: 156416
13 آذر 1402

بازداشت مدیر یک پیام‌رسان داخلی


مدیرعامل پیام‌رسان سروش پس از عدم‌توجه به تذکرات و مکاتبات نهادهای نظارتی و قضایی، بازداشت شد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: تذکرهای مکرر و چندین‌باره به مدیرعامل یکی از پلتفرم‌های ایرانی برای چاره‌اندیشی در رابطه با انتشار محتوای غیراخلاقی و انتشار تصاویر مستهجن با بی‌توجهی این پلتفرم همراه بود، در پی این موضوع مقام قضایی در ۲ نوبت از مدیرعامل این پلتفرم برای این مهم دعوت کرد که با بی‌توجهی فرد مورد اشاره همراه بود.

براساس این گزارش در سامانه ابلاغ قضایی، برای مدیرعامل این پلتفرم احضاریه صادر شد که با وجود مشاهده ابلاغیه، مدیرعامل این پلتفرم از مراجعه به مرجع قضایی امتناع کرد. پس از امتناع مدیرعامل این پلتفرم ایرانی برای حضور نزد مقام قضایی سرانجام دستور جلب وی صادر شد.

پس از جلب مدیرعامل این مجموعه عناوین اتهامی تسهیل دسترسی به محتوای مستهجن و فراهم‌کردن موجبات فساد از طریق بسترسازی و عدم نظارت منتهی به اشاعه فحشا به او تفهیم شد.

در حال حاضر و پس از تفهیم اتهام متهم با قرار وثیقه آزاد است.


منبع: مرکز رسانه قوه قضائیه
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: بازداشت / پیام‌رسان سروش