نورنیوز https://nournews.ir/n/156198
کد خبر: 156198
8 آذر 1402

ماجرای سرقت هالیوودی ۴۵ دستگاه خودرو؛ ۱۵ سارق دستگیر شدند


رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری باند 15 نفره سارقین خودرو که به شیوه هالیوودی و با استفاده از جرثقیل، 45 خودرو را به سرقت برده بودند، خبر داد.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: سردار علی ولیپور گودرزی با اعلام اینکه این سارقان اقدام به سرقت از خودروهای تولید داخل کرده بودند، گفت: سارقان با استفاده از جرثقیل، خودروها را به نقطه‌ای از شهر انتقال داده و به مالخر می‌فروختند.

او ادامه داد: در جریان یک کار اطلاعاتی و پلیسی تمام این ۱۵ نفر دستگیر و پس از هماهنگی با مقام قضایی و در جریان چندین مأموریت پلیسی، همزمان دستگیر شدند.

به گفته رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ افراد دستگیر شده تاکنون به ۴۵ فقره سرقت خودرو با همین شیوه اعتراف کرده‌اند؛ تاکنون ۲۰ خودرو پیدا شده و ۲۵ خودرو نیز شناسایی و در اسرع وقت شناسایی و به مالکان تحویل داده خواهد شد.

سردار گودروزی اذعان داشت که برخی از این سارقان اعلام کردند خودروهایی که دزدیده بودند مجهز به دستگاه‌های ردیاب بوده ، اما کار نکرده است که در این خصوص باید ایراد برخی از این ردیاب‌ها برطرف شود، این موضوع را با سازمان استاندارد نیز مطرح کردیم و قرار شد اقداماتی در این زمینه انجام شود.

 تیرماه سال جاری نیز ماجرای سرقت خودروهای شاسی بلند خارجی به وسیله جرثقیل امداد در تهران و انتقال آن به غرب کشور خبرساز شده بود.


منبع: نورنیوز
سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: پلیس آگاهی تهران بزرگ / سرقت خودرو / علی ولیپور گودرزی