نورنیوز https://nournews.ir/n/155306
کد خبر: 155306
23 آبان 1402

الحوثی: غزه در محاصره عربی ـ اسرائیلی قرار دارد؛ در حمله به کشتی‌های اسرائیلی تردید نخواهیم کرد


رهبر جنبش انصارالله یمن ضمن انتقاد شدید از عملکرد ضعیف شمار زیادی از کشورهای مسلمان در قبال غزه، گفت که کشورهای عربی هیچ اراده جدی برای کمک به مردم فلسطین ندارند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که در برابر مشکلات ملت فلسطین که بیش از 70 سال با آن مواجه هستند، موضع‌گیری بیش از یک میلیارد مسلمان، بسیار ضعیف است.

الحوثی با اشاره به اینکه غزه با کشتار جمعی و قتل مردم در مساجد، مدارس و بیمارستان‌ها روبروست، گفت: رخدادهای غزه، نشانگر میزان مظلومیت ملت فلسطین است .

او با بیان اینکه غزه در معرض محاصره عربی-اسرائیلی قرار دارد، تصریح کرد: کشورهای همسایه به صورت جدی تلاش نمی‌کنند غذا و دارو [به مردم غزه] برسانند.

رهبر انقلاب یمن با اشاره به اینکه «رژیم‌های عربی هیچ اراده جدی ندارند که برای غزه وارد عمل شوند»، خاطر نشان کرد: در نشست اخیر سران عربی و اسلامی هم هیچ موضع‌گیری یا اقدام عملی صورت نگرفت که این مسئله، مایه اندوه و شرمساری است.

الحوثی در ادامه انتقاد از کشورهای عربی گفت: این کشورها می‌خواهند غزه از کنترل مجاهدان خارج شود و به کنترل رژیم صهیونیستی یا تشکیلات خودگردان [فلسطین] در بیاید که حتی قادر به تسلط بر کرانه باختری نیست، چه برسد به غزه.

او ضمن اظهار خشم از اعلام زمان برگزاری مراسم رقص در ریاض که همزمان با مشکلات مردم غزه است، تأکید کرد: در حالی که غزه با تجاوز و محاصره روبروست، نظام سعودی میزبان گروه‌های غربی است که ترویج‌دهنده همجنس‌بازی هستند.

رهبر انقلاب یمن تصریح کرد: همه عنوان‌ها از جمله عربیت، پرچم عربی و آغوش عربی، فروپاشیده است و هیچ اقدامی در قبال ملت غزه انجام ندادند. آمریکا و اسرائیل، دو روی سکه تجاوز، جنایتکاری، تحقیر ملت‌ها و گرایشات ضد بشری هستند.

الحوثی با اشاره به حمایت‌های نظامی آمریکا از رژیم صهیونیستی، خاطر نشان کرد: آمریکایی‌ها با میلیاردها دلار به اسرائیل کمک کردند. انگلیس، فرانسه، آلمان و سایر کشورهای غربی نیز همین اقدام را انجام دادند، ولی چرا امت اسلام، حامی مظلومان خود نیست؟ ما به عنون ملت یمن، از روز نخست حمایت خود را از ملت و مقاومت فلسطین اعلام کردیم.

رهبر انصارالله با بیان اینکه کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ جرأت ندارند از پرچم‌های این رژیم استفاده کنند، گفت: ما در پی کشتی‌های اسرائیلی هستیم و در هدف قرار دادن آن کوتاهی نخواهیم داد.

او با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی از تردد در دریای سرخ واهمه دارد، عنوان کرد: کشتی‌های اسرائیلی را هدف قرار خواهیم داد و در این مسئله هیچ تردیدی نخواهیم داشت.

الحوثی در پایان تأکید کرد: از زمان آغاز رخدادهای فلسطین، آمریکا پیام‌هایی برای تهدید و تطمیع ما فرستاد، ولی هیچ اهمیتی به آن ندادیم.


منبع: المسیره
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / اسرائیل / غزه / یمن / طوفان الاقصی / مقاومت اسلامی / انصارالله یمن / مقاومت یمن / الحوثی / کودک کش / رهبر انصارالله یمن