نورنیوز https://nournews.ir/n/154376
کد خبر: 154376
10 آبان 1402

دیدار هیات رسانه‌ای ایران از شبکه تلویزیونی المنار؛ رسانه اسلامی، پاسدار حقیقت


هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از شبکه تلویزیونی المنار بازدید و به گفت‌وگو و تبادل نظر با مدیران و خبرنگاران این رسانه جبهه مقاومت پرداختند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در راستای گسترش همکاری‌ها و ارتباطات رسانه‌ای میان رسانه‌های جبهه مقاومت اسلامی، هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از شبکه تلویزیونی المنار بازدید و به تبادل نظر با مدیران و خبرنگاران این رسانه جبهه مقاومت پرداختند.


مدیر شبکه المنار: پیروزی با حراست از حقیقت و مقابله با دروغ پراکنی‌های دشن میسر می‌شود

در این دیدار فرحات، مسئول شبکه تلویزیونی المنار ضمن تاکید بر اینکه رسانه‌های مقاومت در میانه یک جنگ رسانه‌ای قرار دارند، گفت: المناز از روز آغاز عملیات طوفان الاقصی، به صورت پیوسته اخبار فلسطین را پوشش می‌دهد.

او تاکید کرد کرد که در این راستا ناچار به حذف تمام سریال‌ها و برنامه‌های تفریحی شدیم که این موضوع موجب قدردانی مردم و نیروهای مقاومت فلسطین از شبکه المنار نیز شده است.

فرحات گفت: پشتیبانی رسانه‌ای و پوشش خبری یکی از وظایف ماست و تلاش می‌کنیم با انعکاس روحیه بالای رزمندگان فلسطینی، فضای رسانه‌ای را نیز قوی و امیدبخش نگهداریم.

مدیر شبکه المنار ضمن ابراز امیدواری نسبت به پیروزی پایانی در این جنگ همانند جنگ 33 روزه، گفت: پیروزی جز با حراست از حقیقت و مقابله با دروغ پراکنی‌های دشن میسر نمی‌شود.
 

مهدی‌پور: همکاری‌های مشترک رسانه‌ای به دفاع از آرمان‌های مشترک کمک می‌کند

معاونت امور مطبوعاتی و رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در این دیدار هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران را همراهی می‌کرد، بر لزوم اصلاح تصویر دو کشور توسط رسانه‌های جبهه مقاومت و جلوگیری از تصویرسازی یک جانبه رسانه‌های غربی از کشورهای جبهه مقاومت تاکید کرد.

او با اشاره به نشر اکاذیب توسط رژیم اشغالگر قدس، افزود: رسانه‌های دو کشور باید با گسترش همکاری‌های فی‌مابین، در مقابل دروغ پراکنی رسانه‌های غربی ایستادگی و اقدام کنند.

معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد که همکاری و تلاش مشترک رسانه‌ای می‌تواند به دفاع از آرمان‌های مشترک ما کمک کند.  


مدیر رادیونور: رسانه‌های اسلامی باید از ارزش‌های راستین خود پاسداری کنند

یوسف الزین مدیر رادیو نور در این دیدار تاکید کرد: آنچه در این جنگ اتفاق افتاد، شکست هیمنه دشمن و آشکار شدن توحش غرب پشت چهره ساختگی آن بود.

او ضمن تاکید بر اهمیت روایت حقیقت ماجرای فلسطین، گفت: سقوط ارزش‌های پوشالی غرب و دروغ بودن آنها آشکار شد. رسانه‌های اسلامی باید بتواند بر اساس ارزش‌های راستین خود به حراست از حقیقت بپردازد و تمایز خود نسبت به رسانه‌های دروغ‌پرداز غرب نشان دهند.

الزین تاکید کرد که رسانه‌های اسلامی باید بتوانند جایگزین مناسبی برای رسانه‌های دروغین غرب باشند و فجایع اتفاق افتاده در فلسطین را به گوش و نظر جهانیان رسانده و از مخدوش شدن چهره مقاومت جلوگیری کنند.

مدیر رادیو نور با انتقاد از ضعیف بودن پوشش اخبار لبنان در ایران، افزود: امروز نبرد رسانه‌ای جزئی از نبرد نظامی است؛ نبرد رسانه‌ای نبردی راستین در مقابله با فرهنگ منحط و نژآد پرستی غربی‌هاست.

در پایان علی یوسف، مسئول سوشال مدیا شبکه تلویزیونی المنار درباره مشکلات پوشش اخبار فلسطین در شرایط دشوار جنگی و با وجود قطعی اینترنت توسط رژیم صهیونیستی در غزه، توضیحاتی ارایه کرد و هیات ایرانی با بازدید از استودیوها و امکانات رسانه‌ای المنار، با چگونگی پوشش اخبار جنگ در این رسانه لبنانی آشنا شدند.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / اسرائیل / فلسطین / لبنان / طوفان الاقصی / محور مقاومت / جبهه مقاومت / المنار / رسانه جبهه مقاومت