نورنیوز https://nournews.ir/n/153767
کد خبر: 153767
2 آبان 1402

توضیحات خاندوزی در مورد جلسه تعیین تکلیف رئیس اتاق بازرگانی


سخنگوی اقتصادی دولت در مورد جلسه شورای عالی نظارت برای برکناری رئیس اتاق بازرگانی گفت: حدود 10 روز قبل از برگزاری انتخابات نهاد نظارتی تأیید 10 نفر را اعلام کرد اما گفته شد در مورد یک شخص (سلاح‌ورزی) متعاقباً اظهارنظر خواهد شد و بعد از 3 روز مجدد اعلام شد که صلاحیت ایشان قابل تأیید نیست.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «سیداحسان خاندوزی» سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری امروز خود در مورد جلسه شورای عالی نظارت برای برکناری رئیس اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: هم شخص رئیس جمهور و هم ستاد اقتصادی دولت به جد قائل هستند اگر به دنبال پیشبرد اهداف اقتصادی دولت در بخش تولید، سرمایه گذاری و صارات هستیم بدون کمک اتاق های سه گانه (تعاون، بازرگانی و اصناف) و انجمن های دیگر این اتفاق رخ نخواهد داد. مسائل شخصی و ... این موصوع را تحت تأثیر قرار نخواهد داد.

او افزود: نفع همه ما و اقتصاد عمل به قانون است. مصوبه ای که داشتیم تأکید بر وجهه غیرقانونی بودن رئیس اتاق است.

وزیر اقتصاد و امور دارایی تأکید کرد: با توجه به اینکه حدود ۱۰ روز قبل از برگزاری انتخابات یعنی ۱۷ خرداد نهاد نظارتی اعلام کرده بود که باقی افراد قابل تأیید هستند اما در مورد یک شخص متعاقباً اظهارنظر خواهد شد. بعد از ۳ روز (قبل از انتخابات) مجدد اعلام شد که صلاحیت ایشان قابل تأیید نیست. بنابراین مصوبه هیئت عالی نظارت آن بود که مصوبات پیش از انتخابات اعلام می‌کردند.

خاندوزی گفت: دیروز مصوبه نوشته شد من امضاء کردم. رئیس سازمان استاندارد هم امضاء کرد منتهی زمان می‌برد که همه اعضای جلسه امضاء کنند. به محض نهایی شدن وزیر صمت به عنوان رئیس هیئت عالی نظارت مصوبه را اعلام خواهند کرد.


منبع: نورنیوز
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: رئیس جمهور / سید احسان خاندوزی / حسین سلاح ورزی / ستاد اقتصادی دولت / رئیس اتاق بازرگانی