نورنیوز https://nournews.ir/n/153045
کد خبر: 153045
23 مهر 1402

امیرعبداللهیان در قطر با اسماعیل هنیه دیدار کرد


اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس امروز در دوحه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاست: این اولین دیدار رسمی هنیه با مقامات کشورمان بعد از پیروزی عملیات طوفان الاقصی است.

گفتنی است شکست فاجعه بار صهیونیست‌ها و از دست دادن برخی شهرک‌ها و مقرهای نظامی، باعث شده سران این رژیم در روزهای اخیر غیرنظامیان و مردم بی گناه غزه را مورد حمله قرار داده و با محاصره آنها جنایت جنگی مرتکب شوند.

پیش از این امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز دیدار و گفت‌‌وگو کرده بود.

امیرعبداللهیان با سفر منطقه‌ای خود به عراق، لبنان، سوریه و قطر رایزنی‌ها برای جلوگیری از جنایات این رژیم را پیگیری می‌کند.


منبع: ایرنا
سرویس: سیاسی