نورنیوز https://nournews.ir/n/152778
کد خبر: 152778
18 مهر 1402

وزیر صمت:‌ قیمت‌گذار خودرو باید وزارت صمت باشد


وزیر صمت با بیان این که قیمت گذاری خودرو باید بر عهده وزارت صمت باشد، گفت: هم اکنون نهادهای مختلف در این موضوع مسئول هستند و وظایف خود را هم انجام نمی‌دهند.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «عباس علی‌آبادی» وزیر صمت عنوان کرد: تصمیمات مربوط به قیمت گذاری خودرو باید در عهده وزیر صمت باشد، اما هم اکنون نهادهای مختلف در این موضوع مسئول هستند و وظایف خود را هم انجام نمی‌دهند.

وزیر صمت افزود: در مورد قیمت گذاری خودرو مدتی است که دچار یک تعلل عمدی شده ایم، در حال حاضر خودروساز نمی‌تواند خودش محصولات را بفروشد و برای همین پول قطعه ساز را هم نمی‌تواند پرداخت کند و با چنین روندی زنجیره تأمین قطعات دچار مشکل می‌شود.

علی‌آبادی بیان کرد: در حال شکستن انحصار بازار خودرو هستیم و در این باره قوانین واردات را مشخص کرده‌ایم، زیرا در یک رقابت سالم، صنایع رشد می‌کنند. البته واردات خودروهای نو برای همه مردم امکان پذیر است و برای واردات دست دوم هم اقدام می‌شود.


منبع: مهر
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: وزارت صمت / وزیر صمت / عباس علی آبادی / قیمت گذاری خودرو