نورنیوز https://nournews.ir/n/151374
کد خبر: 151374
27 شهریور 1402

سی‌وهفتمین هفته تظاهرات سراسری علیه نتانیاهو+ فیلم


صهیونیست‌ها شب گذشته برای سی و هفتمین هفته متوالی علیه کابینه نتانیاهو و طرح اصلاخات قضایی کابینه او دست به تظاهرات زدند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: شهرک‌نشینان در تظاهرات یکشنبه‌ شب که به صورت گسترده در تل‌آویو و برخی دیگر از مناطق اشغالی برگزار شده است، خواستار بازنگری کابینه نتانیاهو در تصویب لایحه جنجالی اصلاحات قضایی شدند.

این تظاهرات در حالی برگزار می‌شود که قرار است «بینامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی جمعه آینده به آمریکا برود.

برخی منابع عبری زبان گزارش دادند که نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار است یکشنبه شب به اتفاق «الی کوهن» وزیر خارجه این رژیم راهی نیویورک شوند. منابع صهیونیستی تأکید کردند که نتانیاهو در جریان این سفر با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دیدار خواهد کرد.

طرح کابینه نتانیاهو برای محدود کردن اختیارات دستگاه قضایی، چند ماهی است که موجب اعتراض شدید اپوزیسیون شده است و در سایه اختلافات سیاسی گسترش پیدا کرد.

مخالفان کابینه نتانیاهو، طرح اصلاحات قضایی را «کودتای قضایی» توصیف کرده‌اند؛ در حالی که نتانیاهو از آن دفاع کرده و گفته که «هدف آن بازگرداندن تعادل بین سه قوه است».

اپوزیسیون بر این باور است که هدف اصلی اصلاحات پیشنهادی ائتلاف حاکم، «تبرئه نتانیاهو از اتهامات فساد در سه پرونده‌ای است که علیه او باز است». اپوزیسیون معتقد است هدف از این طرح پایان دادن به نقش قوه قضائیه به عنوان یک نظام مستقل است.


منبع: المنار
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / اسرائیل / سرزمین های اشغالی / طرح اصلاحات قضایی / تظاهرات علیه نتانیاهو