نورنیوز https://nournews.ir/n/145955
کد خبر: 145955
6 مرداد 1402
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد؛

افزایش معنادار آمار مهاجرت معکوس ساکنین سرزمین‌های اشغالی


در نظرسنجی صورت گرفته از ساکنین سرزمین‌های اشغالی پس از تصویب قانون اصلاحات قضایی، بیش از 28 درصد مخاطبین گفته‌اند که فلسطین اشغالی را ترک خواهند کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: رسانه‌های صهیونیستی یک روز پس از تصویب قانون اصلاحات قضایی در کنست، نظرسنجی جدیدی منتشر کردند که نشان از افزایش آمار مهاجرت معکوس شهروندان اسرائیلی دارد.

بر اساس نتایج این نظرسنجی، 33 درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند که قانون اصلاحات قضایی باید به طور کامل لغو شود، 29 درصد بر این باورند که این اصلاحات باید با جلب نظر مخالفان تصویب شود و تنها 22 درصد پاسخ‌گویان معتقدند که اصلاحات قضایی باید ادامه یابد و البته 16 درصد هم نمی‌دانستند چه بگویند!

در این میان؛ 45 درصد از شرکت‌گنندگان در نظرسنجی، ائتلاف حاکم را مقصر عدم موفقیت مذاکرات دانسته و 27 درصد معتقدند که مقصر شکست مذاکرات، احزاب اپوزیسیون هستند و 28 درصد نیز هر دو طرف را مقصر شکست مذاکرات اعلام کرده‌اند.

نکته مهم و جالب توجه در این نظرسنجی، پاسخ مثبت بیش از 28 درصد مخاطبین به این سوال است که «آیا در نظر دارید اسرائیل را ترک کنید یا خیر؟» 8 درصد نیز پاسخ داده‌اند که مطمئن نیستند.

بر اساس این نظرسنجی حدود 54 درصد از مخاطبین از آسیب‌های امنیتی احتمالی در نتیجه تصویب این قانون ترسیده‌اند.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / اسرائیل / فلسطین / بنیامین نتانیاهو